Alle lagene i gang med sommertrening

Sommertrening U13-U18

Alle lagene i Vålerenga bredde er nå i gang med sommertreningen. Det har blitt inngått et nytt sammarbeid med Oslo Idrettssenter (OIS) hvor flere av våre lag kjører sin styrketrening med god veiledning fra instruktører på OIS. Gjennom sommeren skal også U14-U18 ha en økt i uka med Judo. Dette er en god mulighet til å variere treningen og bruke kroppen på en anne måte en hva hockeyspillere er vant med. Det er profesjonelle judo instruktører som kjører øktene, slik at lagene får maksimalt ut av hver økt de har.

Ukeplanen for lagene U13-U18 ser slik ut:

J13: Har to økter i uken på Kampen Skole og Ola Narr. Øktene ledes av Camilla Bakkene og Birger Aaserud.

J16: Har tre økter i uken på Kampen Skole, Gamlebyen Skole og Ola Narr. Øktene ledes av Birger Aaserud og Camilla Bakkene.

Damelaget: Har to til tre treninger i uken. Trener er Birger Aaserud og Christina Støle Therkildsen fra Krønsj .

U13: Har to økter i uken, begge på Jordal. Øktene vil inneholde ballspill,kølleteknikk og styrketrening.

U14: Har fire treninger i uken. To av øktene er på OIS, hvor de kjører styrke og løfteteknikk, mens de to andre øktene er på Jordal hvor de jobber med hurtighet og arbeidskapasiteten. Dette varieres gjennom bla. løping, hinderløyper, bakkeløp og ballspill

U15: Trener fem økter i uken. Her er de tre ganger i uken på OIS og jobber med den totale styrken og to ganger i uken på Jordal og jobber med hurtighet og arbeidskapasiteten.

U16: Trener fem økter i uken. De har fire økter på OIS hvor de jobber med styrke, der en av øktene er Judo. De har en økt i uka på Rustad, hvor de jobber med hurtighet og arbeidskapasiteten.

U18: Trener seks ganger i uken. De trener fire ganger i uken på OIS, en av øktene er Judo.De har en økt i uken hvor de jobber med hurtighet og den totale arbeidskapasiteten De har egentrening en gang i uken der de skal fokusere på styrke.

Keepere: Gjennom sommeren er keeperne i Vålerenga bredde og elite på is en gang i uken sammen med vår keepertrener Jiri Thrular. Her har de høyt fokus på skøyteferdigheter og utvikling av individuelle ferdigheter.

For våre yngre lag, har de to Learn To Play (LTP) treninger på is i uken. Dette er det vår hoved LTP trener, Birger Aaserud som gjennomfører. Disse øktene blir også brukt av Birger til å utdanne våre trenere fra U12 og nedover på hvordan man gjennomfører effektive treninger med god kvalitet og høyt fagelig innhold

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer