Sølv til U14 gutta i Norway Supercup

​Norway Supercup ble arrangert i Askerhallen og Holmenhallen 08 - 10 februar. Det var ni deltagende lag, 8 norske og 1 tjekkisk.

Det ble spilt 4 innledende kamper hvor Enga vant 3 og tapte 1. Det ble blant annet seier over Storhamar Gruner og Leangen. I semifinalen stod MS som motstander på den andre banehalvdelen. Her gikk Engas iskrigere seirende av banen med 3-0. Dermed var finaleplassen sikret, og man skulle opp mot et sterkt tsjekkisk lag. Det viste seg at det dessverre ble litt for tungt mot et super bra tsjekkisk lag i finalen, men vi er veldig fornøyde med sølv til gutta og for å bli det beste norske laget i turneringen. Vålerenga fikk også en represantant på All-star team, Michael Brandsegg-Nygård. Vi gratulerer Michael og resten av gutta med den strålende innsatsen.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey