Juleavslutning på skøyteskolen

Tradisjonen tro holdt Vålerenga hockey juleavslutning for alle barna på hockeyskolen siste trening før jul. 

Kongen av Oslo`s stolthet kom og ble med på festen til barnas store glede. Julemusikken runget i høytaleren, og noen av barna gikk rundt juletreet som sto ute på isen. I tillegg var det servering av gløgg og pepperkaker til foreldrene. 

Alle barna var enige om at det var en fin avslutning og de gleder seg til oppstart etter jul, den 8.januar. Det har vært opptil 60-70 barn som har vært innom hockeyskolen fra høst og til jul. Dette er veldig bra, men vi vil veldig gjerne ta i mot flere som har lyst til være med. Og det er fortsatt muligheter for å melde seg på. Det koster 750,- for de som har lyst til å bli med på de resterende treningene, eventuelt 50,- pr.gang for de som er litt usikre og vil prøve seg litt frem. Ta med barna og prøv, og møt masse hyggelige folk i et flott miljø.

Vålerenga hockey ønsker med dette alle et riktig godt nytt år, og ønsker samtidig gamle og nye barn velkommen til morsomme og lærerike skøytetreninger i 2019. Treningene er hver tirsdag frem til påske (siste trening er 9 april), fra 1815-1915 i ungdomshallen på Jordal.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer