Landslagsuttak i de yngres avdelinger

Vï i Vålerenga bredde er nok en gang sterkt representert på de neste samlingene for våre yngre landslag som skal i hovedsaklig foregå i tidsrommet 13-15 desember

Det gror veldig godt i bredden Vålerenga . Hele 20 spillere skal ut å representere med flagget på brystet. Moro er det å se at det nyeste tilvekstet i landslagssammenheng, U16-jenter, har uttatt 4 spillere fra Enga til den første samlingen. Øvrig er vi representert med hele 9 spillere på U16-gutter, 5 spillere på U18-gutter og 2 spillere på U20. Nedenfor følger en liten oversikt over hvilke utfordringer de respektive landslagene står ovenfor:

U16- jenter skal ha samling på Jessheim og representanene fra Enga er Suphattra Chaiyasan, Maren Reiermark Jørgensen, Alis Vedal og Eline Bøe Lervik. Vi ønsker dere alle Lykke til på den første samlingen.

U16-gutter reiser til Meribel i Frankrike for å spille en 4 nasjoners turnering. Her vil de møte Danmark, Frankrike og Latvia. Her får gutta noe å bryne seg på. Og de stolte utttatte er Magnus Knutsen, Herman Renden, Tobias Arntzen, Theodor Freidher Hamm, Esoen Thorsen, Mathias Johansen, Magnus Olavesen, Joakim Opsahl og Kristian Riise. Vi ønsker alle en god tur og lykke til.

U18 skal ha samling på Hamar med 3 treningskamper mot Frankrike. Og Engas menn som skal forsvare NOrges ære i disse kampene er Tobias Johansen Breivold, Mats Viker Brekke, Nicolai Eliesen, Sander Frøberg og Calle Spaberg Olsen. Lykke til og satser på god innsats og flere seiere.

U20 landslaget skal spille VM i Fussen i Tyskland 9-15 desember. De samles noen dager i forkant for blant annet å ha treningskamper mot Frankrike og Tyskland før VM braker løs for alvor. I VM skal Norge møte Hviterussland, Tyskland, Frankrike, Latvia og Østerrike. Dette blir både moro, tøft og jevnt. Engas iskrigere som skal representere oss internasjonalt er Lars Erik Francke-Enersen og Filip Lalande. Vi gratulerer med uttaket øg ønsker dere både god tur og lykke til. Gjør oss stolte.

Weben kommer tilbake med oppdatering på hvordan det har gått for spillerne på de respektive landslagene.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer