Vålerenga Ishockey

Vålerengas Barnehockeyskole 2019-20

Nå er vi i gang igjen! Vår populære barnehockeyskole går av stabelen første tirsdag etter høstferien, og du kan melde deg på ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Hver tirsdag i høst / vinter (med oppstart 8. oktober) klokken 18:15 ønsker vi alle barn mellom 4-6 år (2013-2015) velkommen til Jordal og Ungdomshallen for mye lek og moro på is.

PRIS: Kr. 1200,-for hele sesongen (høst/vår fram til mars 2020).

Vi starter også opp egne lag i aldersklassene 2013-2014 som vil få tilbud om treninger i helgene. Mer info om dette kommer.

OBS: Oppmøte helst senest 30 min før, særlig de første gangene. Dette pga skiftetid og registrering!

Det eneste du trenger av utstyr til barnehockeyskolen er skøyter og hjelm. Har du ikke dette, vil vi selge gode skøyter og hjelmer på barnehockeyskolen til en rimelig pris. Ta gjerne kontakt på forhånd slik at vi har litt oversikt over behov og størrelser (post@vifbredde.no).

Betaling skjer ved påmelding eller pr. bankterminal/Vipps ved oppmøte. Fyll ut alle felter i registreringsskjemaet og trykk på "Registrer" - Du sendes da videre til betalingssiden, velg produkt og betal.

Deretter er det bare å møte opp til VIFs barnehockeyskole i Ungdomshallen på Jordal til oppstart 8. oktober.

Velkommen!

Start Date